Kafa za prave uživaoce

U Panorami Fifteen u Vrbasu možete pronaći najfinije blendove poznate renomirane bečke kuće Julius Meinl, iz asortimana za vas za sada izdvajamo dva blenda:

Espresso Trieste

Čini ga odabir vrhunskiih zrna arabike i robuste uz srednji nivo prženja koji dovodi do jedinstvenog ukusa. Ova mešavina pokreće receptore čula ukusa svakog ljubitelja kafe svojom definisanom, intenzivnom aromom i veoma bogatom, postojanom, tamnom kremom, intenzivna je na kofeinu i idealna za prvu jutarnju kafu za razbudjivanje nakon doručka kod nas. Na ukusu je čokoladna i konstantnog ukusa koji se zadržava na nepcima. 

Espresso Arabica

Ovaj izuzetan blend stvoren je povodom proslave 150. rođendana kompanije Julius Meinl. Kako bi se osigurao najelegantniji rezultat, Julius Meinl poznavaoci kafe bili su beskompromisni u potrazi za savršenstvom. Provera porekla, probanje, doterivanje, testiranje… Ovaj proces je bio toliko intenzivan da se prošlo kroz više od stotinu unapređenja dok Poesia nije rođena. Rezultat je čudesno bogatstvo u šoljici. U blendu je dominantno zrno Arabike uzgajano na posebnim visinama i uslovima. Krema je lagana i konstantna a ukus jak i intenzivan sa primesama pikantnog, kafa stvorena za prave uživaoce espressa i poznavaoce espresso kulture.

Dani poezije

Od početka naše saradnje sa kućom Julius Meinl, ponosni smo učesnik na svakom Danu poezije. Dan kada odlažemo mobilne telefone i kada inspirisani poezijom menjamo zajednički svet, tako što svoju kafu platite napisanim stihom ili pesmom.Sav novac skupljen isključivo kroz inspirativne trenutke odlazi onima kojima je to najpotrebnije. Drago nam je što se naš broj konstantno povećava na ovaj dan.

Kafa za poneti

Ukoliko želite nekoga Vama dragog da iznenadite na poslu ili kod kuće, ulepšate dan i zaustavite vreme na trenutak, veoma smo raspoloženi da Vam dnevnu dozu optimizma iz našeg kafe aparata spakujemo u ambalažu za poneti.